Yemek tarifi yazarak para kazanabilirsiniz!

Yemek tarifi gönder para kazan! Evet yanlış duymadınız yemek tarifi yazarak para kazanabilirsiniz. İşiniz yok ya da ek gelire ihtiyaç duyuyorsanız size böyle bir fırsatın olduğunu söylemek isteriz.

Yemek tarifi gönder para kazan mantığıyla para kazanmak isterseniz dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Size yemek tarifi ile para kazanmayı sunan sitelerin sizden bazı istekleri var. Bu isteklerden bazıları; tarifinizin özgün olması, başka sitelerden tarifin kopyala yapıştır yapılmaması. Başka sitelerden kopyala yapıştır yaparak tarif yolladığınızda anlaşılabildiğini unutmayın. Copy-Paste’ın önüne geçmek için yazı denetimi yapılan sitelerin olduğunu unutmayınız.

Yemek tarifi yazarak para kazanabileceğiniz siteler

Yemek tarifi yazarak para kazabilirsiniz.
  • 1001yemektarifi.com: Yazdığınız her tarif için 1-2-3 Lira arasında para veriliyor. Her yazdığınız 20 tariften sonra sizlere toplu ödeme yapılıyor. Ayrıca video göndererek tarif hazırlamanız durumunda ise ekstra bir ücret veriliyor.
  • tarifalpisir.com: Bir önceki sitede söylediklerimiz haricinde size vaat edilen en güzel şeylerden biri, eğer bir tarife sponsor olunursa size sponsor gelirinin %10’u veriliyor.
  • nefiis.com: Her tarifiniz için sizlere 1 ile 2 Lira arası para veriliyor. Toplam tutarınız 20 TL’yi geçtiğinde size belirttiğiniz IBAN yolu ile para gönderiliyor.

Not: Sizlere listelediğimiz siteler bu iş fırsatı sunduğunu söyleyen sitelerdir. İleride sorun yaşamanız durumunda yedilik.com olarak hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu yazımız bilgi amaçlıdır.

Bu yazı ilginizi çekebilir: Evde iş yaparak para kazanmanın yolları!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı
blog yazarak para kazanmak 2021

Blog yazarak para kazanmak mümkün mü?

Sonraki Yazı

SWOT Analizi Nedir? Nasıl Yapılır?

İlgili Yazılar
Daha Fazla Oku

Furkan Emirce kimdir?

Instagram ve Youtube’da yaptığı dublajlarla fenomen haline gelen ve oldukça sevilen Furkan Emirce kimdir, nereli gibi hakkında bilmek…