Kahin Baba Vanga’nın 2021 yılı kehanetleri

2021’e girmeden önce Kahin olarak ün salmış ve dedikleri hep çıkan Baba Vanga‘dan 2021 yılı için kehanetler geldi. Peki Kahin Baba Vanga 2021 için neler söyledi?

Yeni yıla günler kala “Balkanların Nostradamusu” olarak da bilinen ünlü Bulgar kâhin Baba Vanga’nın 2021 yılı için tahminleri dünya basınında yine yer buldu.

Baba Vanga 2021 için neler söyledi?

1996’da 85 yaşındayken ölen ve görme yetisini çocukken kaybetmiş olan Baba Vanga’ya göre, koronavirüsün hayatı kâbusa çevirdiği 2020 yılını arayabiliriz, çünkü 2021’de de büyük sıkıntılar yaşanacak. Baba Vanga, 2021 yılında ‘üç dev’den oluşan güçlü bir ejderhanın insanlığı ele geçirmesiyle Dünya’nın birçok felaketlere sahne olacağını söylemiş!

Çin kültüründe ejderhanın bulunması nedeniyle Vanga’nın kastettiği ejderhanın Çin olduğuna yönelik iddialar ortaya atıldı. İyi bir kehanet ise kansere tam bir çare bulunacak olmasıyla ilgili. Baba Vanga’nın “2021’de kanserin demir zincirlerle bağlanacağı gün gelecek” ifadesi, yeni yılda bu hastalığa kesin tedavi bulunacağı şeklinde yorumlandı. Kâhin ayrıca ABD Başkanı Donald Trump’ın 2021’de sağır olacağını ve ölümcül hastalığa yakalanacağı; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ise bir suikast girişiminden kurtulacağı kehanetinde bulunmuş. Kehanetleri Dünya’nın sonunun geleceğine inandığı 5079 yılına kadar devam eden Baba Vanga, ABD’de 11 Eylül 2001’de gerçekleşen saldırıları ve Prenses Diana’nın ölümünü önceden bilmişti.

Bu yazı ilginizi çekebilir: Prenses Diana nasıl öldü?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

Mehmet Akif Ersoy'un cenazesine neden resmi katılım olmadı?

Sonraki Yazı

Ücretsiz en iyi Battle Royale oyunları incelemesi

İlgili Yazılar
Daha Fazla Oku

En çok okunan şairler ve şiirleri

Türkiye’de en çok okunan şairler ve şiirleri sizler için sıraladık. Uluslararası şiirleri ve şairleri içeren internet platformu Lyrikline, dünyanın…
Daha Fazla Oku

Basının Doğuşu ve Gelişimi

Basının doğuşu ve gelişimi nasıl olmuştur biliyor muydunuz? İnsanlık tarihi, köklü değişimleri beraberinde getirecek icatlar ve yeniliklerle doludur.…