2021 Moda Trendleri

2021 yılı içerisinde moda olması planlanan tarzlar belli oldu. 2021 moda trendleri çevrenizde sizi ön plana çıkarmakta yardımcı olacak!

İşte 2021 moda trendleri listesine girmiş tarzlar…

Balık Tutmaya Giden Kadın Tarzı

Celine Baharı 2021

Evde hapsedilen aylar, herkesi büyük açılım fikrine biraz daha açık hale getirdi. Doğa yürüyüşü, balık tutma ve yıldızlara bakış yoluyla bu kucaklaşma, kova şapkalarından rüzgarlıklara ve Wellies’e kadar modaya uygun macera kıyafetleri için yeni bir takdir başlatacak.

Patchwork Modası

Rokh Spring 2021

Bunu zanaata geri dönmeye, sürdürülebilirliğe vurgu yapmaya, ileri dönüşümün kucaklanmasına ve havalı görünmesine dikkat edin, ancak yama işi önümüzdeki yıl çok daha fazlasını göreceğimiz bir yaklaşım. Ne kadar çok o kadar iyi.


Havalı Hakiler Modası

Khakiler

Teorik olarak, aslında sonsuza kadar eşofman giymeyeceğiz. Ancak aylarca rahat giyimin sıcak kucaklamasını bir kez hissettiğinizde, tekrar bir çift sert kot giymek zor. Bir eşofmanın tüm kolaylığı, hayattan vazgeçme titreşimlerinden hiçbiri.

Şık ve Kesik

Chanel, Nensi Dojaka, Christopher Esber İlkbahar 2021

Hepimiz tezahür gücümüzü kullanmak için bir dakikanızı ayıralım. Gözlerimizi kapatalım, derin bir nefes alalım ve dışarı çıkma kıyafetlerine ihtiyacımız olan bir dünya hayal edelim. Tamam, şimdi bittiğine göre, bunun neye benzediğini konuşalım. Yani: şık, minimal elbiseler ve kesiklere ve ince kayışlara sahip.

Le Örgü

Proenza Schouler İlkbahar 2021

Söylendiği gibi, iki örgü birinden daha iyidir. Ya da böyle bir şey. Belki de temayı yakaladınız, ancak rahat kıyafetler giderek daha şık hale gelirken güçlü bir rakip olmaya devam edecek. Durumda: ince, havalı örgü setleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Yazı

Google'da yerel rehber nasıl olunur?

Sonraki Yazı

Twitch'in sevilen yüzü Elraenn'in kazancı dudak uçuklatıyor!

İlgili Yazılar
Daha Fazla Oku

Papa Francis’e ne oldu?

Papa tutuklandı mı yoksa öldü mü? Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francis’in gözaltına alınıp tutuklandığı iddia edilirken bir…